Gratis online
consultatie ruimte

Zo kan u op een eenvoudige manier
persoonlijk contact houden met uw cliënteel.
Geen installaties of IT kennis nodig,
met 1 simpele link kan u direct cliënten ontvangen.

Hoe werkt het? Simpel!

U krijgt een persoonlijke link

Dit is uw online consultatieruimte die u ongelimiteerd kan gebruiken om cliënten te ontvangen. Na aanvraag ontvangt u de link.

Deel deze link met cliënten.

U hergebruikt steeds dezelfde link om het eenvoudig te houden. Zo is er nooit verwarring.

Direct vergaderen.

U kan direct (video) bellen met uw cliënten. Geen installaties nodig bij u of de cliënt. Zo verloopt alles vlot.

Waarom biedt Jureca dit gratis aan?

We merken dat een groot deel van de onze advocaten het moeilijk hebben om hun job uit te oefenen in deze tijden van sociaal isolement. Één van de redenen daartoe is de beperkte kennis van en ervaring met beschikbare digitale oplossingen. Jureca wil hieraan tegemoet komen door een eigen tool aan te bieden die online consultaties mogelijk maken met het grootste gebruiksgemak.

Zo eenvoudig mogelijk. Zowel voor de advocaat als voor de cliënt

Een heikel punt bij online consultaties is vaak het gebruiksgemak. Er moeten zaken geïnstalleerd worden, niet iedereen heeft dezelfde versies, er zijn verschillende mogelijkheden zoals Skype, Zoom, Teams… Met de online consultatie ruimte van Jureca komen we aan al deze problemen tegemoet. Deel de link van uw ruimte met de cliënt en deze komt onmiddellijk in de consultatie via zijn browser. Zo kan u zich terug focussen op de juridische dienstverlening.

Alle functies die u nodig heeft om vlot te vergaderen.

De online consultatie ruimtes zijn voorzien van alle tools die u nodig hebt om efficiënt online te overleggen.

  • U kan met meerdere mensen tegelijk overleggen.
  • U kan eenvoudig informatie delen via de chatfunctie
  • U kan uw scherm delen om samen documenten te overlopen.

Klaar om te starten? Laat uw gegevens na en we bezorgen u uw persoonlijke link.

Over Jureca

Jureca is een online juridisch platform. Dit wil zeggen dat we online de brug maken tussen rechtzoekenden en advocaten. Enerzijds helpen we rechtzoekenden aan de juiste juridische oplossing of expert. Anderzijds helpen we advocaten zich online te profileren met als doel nieuwe rechtzoekenden te bereiken. We zijn de voorloper in digitale dienstverlening en ondersteunen en ontwikkelen juridische innovaties.

Onze missie is om goede juridische bijstand mogelijk te maken voor iedereen. Er zijn veel mensen die juridische hulp nodig hebben, maar die deze niet inwinnen omdat de stap naar een advocaat vaak te groot en onzeker is. Dankzij ons transparant platform willen we deze stap verkleinen, zodat iedereen de bijstand krijgt waar hij nood aan heeft.

Partner programma

Jureca werkt samen met een breed netwerk van advocaten en juristen in België. We schakelen ons netwerk in om enerzijds (online) juridisch advies te verlenen en anderzijds om cliënten met complexe problemen op te volgen. Als lid van het Jureca platform kan u op een eenvoudige manier mee genieten van de nieuwe generatie rechtszoekenden.

Indien u graag meer info wenst over het partner programma kan u vrijblijvend een mail sturen naar info@jureca.be.

Vraag jouw gratis online consultatieruimte vandaag aan