Probleem
Oplossing
Specialist
Bestel
 
 
 
 

Bijstand tijdens een verhoor als verdachte

€149.00

Bijstand tijdens een verhoor als verdachte
 • Opgesteld door juridische experten
 • Vandaag besteld, morgen eerste contact
 • Niet geleverd, geld terug!

Korte beschrijving

Een advocaat staat jou bij tijdens een politieverhoor als je verdacht wordt van een misdaad of misdrijf.

Details

Als je verdacht wordt van een misdrijf of misdaad dan kan de politie je tot 24 uur lang vasthouden om een verhoor af te leggen. Alvorens het verhoor af te nemen is de politie verplicht om de zaken waarvan je verdacht wordt duidelijk voor te stellen. 

Je hebt recht op 30 minuten overleg met een advocaat alvorens je aan het verhoor begint. Men noemt dit het consultatierecht. Tijdens het verhoor heb je ook recht op een advocaat die jou bijstaat. Dit heet het bijstandrecht. De advocaat mag het verhoor niet onderbreken, buiten 1x bij nieuwe strafbare feiten. Dan kan hij een onderbreking inlassen van 15 minuten voor een nieuw overleg. 

Met Jureca kan je via dit product bijstand tijdens verhoor boeken met een advocaat. 

De advocaat kan zo toezicht houden op de politie en waarborgen dat jouw rechten niet worden geschonden. Een voorbeeld is de uitoefening van ongeoorloofde druk of dwang op jou tijdens het verhoor.

Hoe werkt het?

 1. Selecteer een product en duw op "Kies een specialist".
 2. Beschrijf je vraag of probleem zo duidelijk mogelijk en voeg eventueel een document of foto toe. 
 3. De advocaat contacteert jou zo spoedig mogelijk en overlegt met jou.
 4. Je maakt verdere afspraken met de advocaat. 

Inbegrepen

 • Bijstand bij het verhoor
 • Privacy. Alles wat u bespreekt langs de telefoon met de advocaat of jurist is vertrouwelijk. Immers is de advocaat gebonden door het beroepsgeheim.

Niet inbegrepen

 • Extra werk of vragen voor de advocaat of jurist na de bijstand tijdens het verhoor.
 • Verdediging voor de rechtbank

Veelgestelde vragen

Jureca organiseert al haar advocaten per regio, specialisatie en prijs zodat jij zelf eenvoudig jouw specialist kan kiezen! Geen idee? Dan zetten we je graag op weg met de ‘Jureca Specialist’ waarvan wij weten dat hij sterk is in de specialisatie en jou snel kan helpen met jouw vraag.
Oei! Dit zal normaal nooit het geval zijn, we doen er namelijk alles aan om jouw vraag binnen de voorgestelde termijn te laten beantwoorden. Indien dit toch niet het geval zou zijn, heb je de mogelijkheid om een andere advocaat te contacteren of kunnen storten we jouw geld onmiddellijk terug! Tot op vandaag hebben we nog niet één klacht ontvangen betreffende het geleverde advies!
De specialist zal steeds antwoorden in eigen naam, waardoor je hem snel kan bereiken indien je graag een verdere opvolging had gewenst! Het staat jou volledig vrij om dit met hem op te nemen of via Jureca op zoek te gaan naar een andere oplossing.
Hulp nodig?

Een team van experten staat voor u klaar.
info@jureca.be

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.