Probleem
Oplossing
Specialist
Bestel
 
 
 
 

Volmacht algemene vergadering

€70.00

Volmacht algemene vergadering
  • Opgesteld door juridische experten
  • Vandaag besteld, morgen eerste contact
  • Niet geleverd, geld terug!

Korte beschrijving

Een volmacht om zich te laten vertegenwoordigen op een algemene vergadering.

Details

Kan je niet aanwezig zijn op een algemene vergadering? Maar wil je toch jouw stem niet verliezen? Geen probleem. Laat een volmacht opstellen en verlies je stem niet. Aangezien minstens de helft van de aandeelhouders of mede-eigenaars aanwezig of vertegenwoordigd moeten zijn (en deze meer dan de helft van de gemeenschappelijke delen moeten bezitten), kan het van belang zijn om je stem te laten gelden op een algemene vergadering. Ongeacht of je zelf aanwezig kan zijn of niet. Laat een advocaat, een jurist of gewoon iemand die je vertrouwt, je vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een volmacht. Sinds 1 januari 2019 voorziet de wet trouwens uitdrukkelijk de mogelijkheid om bijstand te krijgen door een persoon naar keuze tijdens de algemene vergadering.

Een beslissing van de algemene vergadering kan je alleen aanvechten via een dagvaarding voor de vrederechter. Beslis dus mee tijdens de algemene vergadering en laat je stem niet zomaar verloren gaan! 

Wees zeker dat je volmacht aanvaard wordt door hem te laten opstellen door een specialist. Bij Jureca kan je dit snel en eenvoudig aanvragen. Wil je liever zelf vertegenwoordiging krijgen door een advocaat naar keuze op de algemene vergadering? Geen probleem. Ook dit biedt Jureca snel en eenvoudig aan.

Inbegrepen

  • Inleidend telefonisch gesprek van 15 minuten
  • Opmaken van het ontwerp van schrijven plus advies over uitvoering

Niet inbegrepen

  • Uitnodiging AV
  • Bemiddeling
Hulp nodig?

Een team van experten staat voor u klaar.
info@jureca.be

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.