Probleem
Oplossing
Specialist
Bestel
 
 
 
 

Vertegenwoordiging op de algemene vergadering

Gratis

Vertegenwoordiging op de algemene vergadering
  • Opgesteld door juridische experten
  • Vandaag besteld, morgen eerste contact
  • Niet geleverd, geld terug!

Korte beschrijving

Kan je niet aanwezig zijn op een algemene vergadering? Maar wil je toch jouw stem niet verliezen? Geen probleem. Laat je vertegenwoordigen of bijstaan door een gespecialiseerde advocaat op de algemene vergadering.

Details

Kan je niet aanwezig zijn op een algemene vergadering? Maar wil je toch jouw stem niet verliezen? Geen probleem. Laat je vertegenwoordigen door een advocaat en verlies zo je rechten niet. Aangezien minstens de helft van de mede-eigenaars aanwezig of vertegenwoordigd moeten zijn (en deze meer dan de helft van de gemeenschappelijke delen moeten bezitten), kan het van belang zijn om je stem te laten gelden op een algemene vergadering. Ongeacht of je zelf aanwezig kan zijn of niet. Laat een advocaat, een jurist of gewoon iemand die je vertrouwt, je vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een volmacht.

Sinds 1 januari 2019 voorziet de wet trouwens uitdrukkelijk de mogelijkheid om bijstand te krijgen door een persoon naar keuze tijdens de algemene vergadering. Hierdoor kan de algemene vergadering het niet meer weigeren indien je een derde persoon (een advocaat of deskundige) meebrengt naar de algemene vergadering om je bij te staan in je rechten. Je kan je dus ook laten bijstaan als je zelf aanwezig kan zijn op de algemene vergadering.

Een beslissing van de algemene vergadering kan je alleen aanvechten via een dagvaarding voor de vrederechter. Beslis dus mee tijdens de algemene vergadering en laat je stem niet zomaar verloren gaan! Wees zeker dat een specialist je belangen ter harte neemt en laat hem je plaats innemen tijdens belangrijke beslissingen op de algemene vergadering! 

Bij Jureca kan je snel en eenvoudig een advocaat aanvragen die jouw rechten op de algemene vergadering zal vertegenwoordigen. Kan je toch zelf gaan maar wil je graag bijstand krijgen van een specialist? Ook dit is mogelijk. Aan de hand van een variabel uurloon springt een specialist je graag te hulp.

Inbegrepen

  • Laat je vertegenwoordigen op de algemene vergadering
  • Verlies je stemrecht niet
  • Specialist neemt je belangen ter harte

Niet inbegrepen

  • Nakijken van documenten

Veelgestelde vragen

Je kan bij Jureca terecht voor al jouw juridische vragen. We werken samen met specialisten in alle domeinen die op elke vraag een goed en volledig advies kunnen geven.
Het is aan de advocaat om op basis van jouw vraag een duidelijk en compleet advies te formuleren of, indien nodig, met jou contact op te nemen om nog een aantal bijkomstige vragen te stellen.
Jureca organiseert al haar advocaten per regio, specialisatie en prijs zodat jij zelf eenvoudig jouw specialist kan kiezen! Geen idee? Dan zetten we je graag op weg met de ‘Jureca Specialist’ waarvan wij weten dat hij sterk is in de specialisatie en jou snel kan helpen met jouw vraag.
Oei! Dit zal normaal nooit het geval zijn, we doen er namelijk alles aan om jouw vraag binnen de voorgestelde termijn te laten beantwoorden. Indien dit toch niet het geval zou zijn, heb je de mogelijkheid om een andere advocaat te contacteren of kunnen storten we jouw geld onmiddellijk terug! Tot op vandaag hebben we nog niet één klacht ontvangen betreffende het geleverde advies!
De specialist zal steeds antwoorden in eigen naam, waardoor je hem snel kan bereiken indien je graag een verdere opvolging had gewenst! Het staat jou volledig vrij om dit met hem op te nemen of via Jureca op zoek te gaan naar een andere oplossing.
Uiteraard. Indien je als ondernemer bij het invullen van je vraag je BTW-nummer invult sturen we samen met het advies ook de factuur mee.
Hulp nodig?

Een team van experten staat voor u klaar.
info@jureca.be

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.