Probleem
Oplossing
Specialist
Bestel
 
 
 
 

Nakijken van uw rechten en slaagkansen

€149.00

Nakijken van uw rechten en slaagkansen
 • Opgesteld door juridische experten
 • Vandaag besteld, morgen eerste contact
 • Niet geleverd, geld terug!

Korte beschrijving

Laat je rechten en slaagkansen onderzoeken door een specialist in de concrete situatie

Details

Via een telefonisch consultatie of op schriftelijke wijze (dit kies je volledig zelf) vertel je aan de gespecialiseerde advocaat wat de situatie is en hoe je conflict tot stand is gekomen. Hierbij beschrijf je best het probleem zo bondig mogelijk natuurlijk. Hierop zal de advocaat je kunnen vertellen wat je rechten en slaagkansen zijn binnen het conflict.

Zelf kan je vaak moeilijk nagaan of je in fout bent of niet, daarom is het altijd aan te raden om een onafhankelijke specialist je situatie te laten nakijken.

Dit kan je snel en eenvoudig bij Jureca aanvragen, onze specialist handelt je zaak zo snel mogelijk af zodat je duidelijk weet waar je aan toe bent.

Wil je liever eerst schriftelijk of telefonisch advies krijgen voordat je je rechten en slaagkansen laat nakijken? Geen probleem. Ook dit kan snel aangevraagd worden bij Jureca. 

Hoe werkt het?

 1. Je beschrijft jouw probleem en betaalt online. Let op, de advocaat dient aan de hand van jouw beschrijving een advies te geven.
 2. Een advocaat contacteert je op het door jou aangegeven tijdstip.
 3. Je kan al jouw vragen stellen en advies krijgen tijdens het schriftelijk advies of je consultatie.

Let op! Indien de advocaat of jurist op basis van je omschrijving van het probleem niet weet welk advies wordt verwacht, kan het advies worden geweigerd. Je krijgt in dit geval de betaalde prijs voor het product terug. Jureca zal samen met jou een andere oplossing voor je probleem zoeken.

Inbegrepen

 • Nakijken van uw rechten en slaagkansen door jouw advocaat of jurist naar keuze.
 • Antwoorden en advies. De advocaat zal de beste opties aanraden, op basis van hun ervaring in soortgelijke zaken.
 • Privacy. Alles wat u bespreekt langs de telefoon met de advocaat of jurist is vertrouwelijk. Immers is de advocaat gebonden door het beroepsgeheim.
 • Een advocaat kan het advies weigeren om deontologische redenen. In dit geval krijgt u de prijs voor het product terugbetaald en wordt door Jureca een andere oplossing gezocht.

Niet inbegrepen

 • Het nalezen van documenten. Kies een van onze andere oplossingen als je eerder op zoek bent naar een advocaat die het papierwerk kan nalezen.
 • Extra werk of vragen voor de advocaat of jurist nadat je de het geschreven advies hebt ontvangen. De meeste mensen krijgen alle antwoorden op hun vragen in het schriftelijke advies, al is het uiteraard mogelijk dat je bijkomende vragen zal hebben op basis

Veelgestelde vragen

Je kan bij Jureca terecht voor al jouw juridische vragen. We werken samen met specialisten in alle domeinen die op elke vraag een goed en volledig advies kunnen geven.
Het is aan de advocaat om op basis van jouw vraag een duidelijk en compleet advies te formuleren of, indien nodig, met jou contact op te nemen om nog een aantal bijkomstige vragen te stellen.
Jureca organiseert al haar advocaten per regio, specialisatie en prijs zodat jij zelf eenvoudig jouw specialist kan kiezen! Geen idee? Dan zetten we je graag op weg met de ‘Jureca Specialist’ waarvan wij weten dat hij sterk is in de specialisatie en jou snel kan helpen met jouw vraag.
Oei! Dit zal normaal nooit het geval zijn, we doen er namelijk alles aan om jouw vraag binnen de voorgestelde termijn te laten beantwoorden. Indien dit toch niet het geval zou zijn, heb je de mogelijkheid om een andere advocaat te contacteren of kunnen storten we jouw geld onmiddellijk terug! Tot op vandaag hebben we nog niet één klacht ontvangen betreffende het geleverde advies!
De specialist zal steeds antwoorden in eigen naam, waardoor je hem snel kan bereiken indien je graag een verdere opvolging had gewenst! Het staat jou volledig vrij om dit met hem op te nemen of via Jureca op zoek te gaan naar een andere oplossing.
Uiteraard. Indien je als ondernemer bij het invullen van je vraag je BTW-nummer invult sturen we samen met het advies ook de factuur mee.
Hulp nodig?

Een team van experten staat voor u klaar.
info@jureca.be

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.