Probleem
Oplossing
Specialist
Bestel
 
 
 
 

Brief ter overtuiging van jouw gelijk

€150.00

Brief ter overtuiging van jouw gelijk
  • Opgesteld door juridische experten
  • Vandaag besteld, morgen eerste contact
  • Niet geleverd, geld terug!

Korte beschrijving

Samen een eigendom bezitten is niet altijd even gemakkelijk. Er kunnen steeds conflicten optreden tussen de mede-eigenaars, de syndicus, de algemene vergadering, de Vereniging van Mede-Eigenaars of andere partijen. Dit wil je dan natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Je hebt verschillende manieren om dit conflict aan te pakken. Alvorens je naar de rechtbank stapt, probeer je tegenpartij te overtuigen van jouw standpunt. Laat een specialist je bijstaan in het opstellen van een professionele brief om te trachten jouw gelijk te krijgen.

Details

Tijdens een conflict kunnen de gemoederen snel oplopen. Persoonlijkheden kunnen altijd eens botsen maar je wilt natuurlijk niet dat je conflict verder escaleert. Daarom is het van belang dat je goed omgaat met je conflict. Een agressieve, aanvallende houding helpt alvast niet. Aangezien communicatie heel erg belangrijk is kan het aan te raden zijn om, op een rustige wijze, een brief op te stellen met jouw visie en standpunt. Hierbij kan je de tegenpartij uitleggen waarom jij gelijk hebt en op deze manier proberen overtuigen van jouw standpunt. Het is hierbij van belang dat je, met handen en voeten, jouw lastige situatie omschrijft, samen met je rechten en plichten. Zo kan je de tegenpartij overtuigen dat jij recht in je schoenen staat en het conflict vredig wilt oplossen. 

Het voordeel van een brief is dat je op een rustige manier jouw standpunt kan overbrengen en meerdere malen kan nalezen voordat je het verstuurt naar de andere partij. Het is dus zeker niét aan te raden je brief in een moment van woede te schrijven. Zorg ervoor dat je alles opschrijft wat je kwijt wilt en jouw standpunt de andere partij kan overtuigen.  

Om de brief op een professionele manier op te stellen kan je je steeds laten bijstaan door een deskundige.

Bij Jureca kan jouw situatie laten nakijken door een specialist. Je beschrijft bondig jouw probleem en wordt binnen de 48 uur geholpen door de gekozen specialist.

Wil je liever eerst schriftelijk of telefonisch advies krijgen voordat je een professionele brief laat opstellen? Geen probleem. Ook dit kan snel aangevraagd worden bij Jureca.

Inbegrepen

  • Laat een professionele brief opstellen door jouw advocaat of jurist naar keuze.
  • Antwoorden en advies. De advocaat zal de beste opties aanraden, op basis van hun ervaring in soortgelijke zaken.
  • Privacy. Alles wat u bespreekt langs de telefoon met de advocaat of jurist is vertrouwelijk. Immers is de advocaat gebonden door het beroepsgeheim.
  • Een advocaat kan het advies weigeren om deontologische redenen. In dit geval krijgt u de prijs voor het product terugbetaald en wordt door Jureca een andere oplossing gezocht.

Niet inbegrepen

  • Het nalezen van documenten. Kies een van onze andere oplossingen als je eerder op zoek bent naar een advocaat die het papierwerk kan nalezen.
  • Extra werk of vragen voor de advocaat of jurist nadat je de het geschreven advies hebt ontvangen. De meeste mensen krijgen alle antwoorden op hun vragen in het schriftelijke advies, al is het uiteraard mogelijk dat je bijkomende vragen zal hebben op basis

Veelgestelde vragen

Je kan bij Jureca terecht voor al jouw juridische vragen. We werken samen met specialisten in alle domeinen die op elke vraag een goed en volledig advies kunnen geven.
Het is aan de advocaat om op basis van jouw vraag een duidelijk en compleet advies te formuleren of, indien nodig, met jou contact op te nemen om nog een aantal bijkomstige vragen te stellen.
Jureca organiseert al haar advocaten per regio, specialisatie en prijs zodat jij zelf eenvoudig jouw specialist kan kiezen! Geen idee? Dan zetten we je graag op weg met de ‘Jureca Specialist’ waarvan wij weten dat hij sterk is in de specialisatie en jou snel kan helpen met jouw vraag.
Oei! Dit zal normaal nooit het geval zijn, we doen er namelijk alles aan om jouw vraag binnen de voorgestelde termijn te laten beantwoorden. Indien dit toch niet het geval zou zijn, heb je de mogelijkheid om een andere advocaat te contacteren of kunnen storten we jouw geld onmiddellijk terug! Tot op vandaag hebben we nog niet één klacht ontvangen betreffende het geleverde advies!
De specialist zal steeds antwoorden in eigen naam, waardoor je hem snel kan bereiken indien je graag een verdere opvolging had gewenst! Het staat jou volledig vrij om dit met hem op te nemen of via Jureca op zoek te gaan naar een andere oplossing.
Uiteraard. Indien je als ondernemer bij het invullen van je vraag je BTW-nummer invult sturen we samen met het advies ook de factuur mee.
Hulp nodig?

Een team van experten staat voor u klaar.
info@jureca.be

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.