Probleem
Oplossing
Specialist
Bestel
 
 
 
 

Telefonisch advies burenhinder

€149.00

Telefonisch advies burenhinder
 • Opgesteld door juridische experten
 • Vandaag besteld, morgen eerste contact
 • Niet geleverd, geld terug!

Korte beschrijving

Praat telefonisch met een advocaat of jurist in uw buurt gespecialiseerd in burenhinder. Vaste prijzen, ervaren advocaten en tevredenheid gegarandeerd.

Details

Beschrijving

Een telefoongesprek van 15 minuten met een advocaat of jurist om al uw vragen of opmerkingen rond burenhinder te bespreken, waar u ook zit in het proces. De advocaat of jurist zal uw vragen beantwoorden en een eerste concreet advies geven tijdens het gesprek.

Dit is een goede oplossing wanneer u algemene vragen of bezorgdheden hebt en op zoek bent naar een eerste sturend advies rond burenhinder.  

Hoe werkt het?

 1. U betaalt online
 2. Een advocaat of jurist contacteert u op het door u aangegeven tijdstip.
 3. U kan al uw vragen stellen en advies krijgen tijdens het 15 minuten durend gesprek.

Inbegrepen

 • Een 15 minuten durende telefoongesprek met een advocaat. Meestal is 15 minuten ruim voldoende, als het iets langer duurt kan het natuurlijk geen kwaad.
 • Antwoorden en advies. De advocaat zal de beste opties aanraden, op basis van hun ervaring soortgelijke zaken.
 • Privacy. Alles wat u bespreekt langs de telefoon met de advocaat is vertrouwelijk. Eens deze heeft toegestemd u te adviseren is het beroepsgeheim automatisch van toepassing.

Niet inbegrepen

 • Het nalezen van documenten. Kies een van onze documenten diensten als u op zoek bent naar een advocaat die het papierwerk kan nalezen.
 • Extra werk voor de advocaat of jurist na het telefoongesprek van 15 minuten. De meeste mensen krijgen alle antwoorden tijdens het gesprek, maar je kan natuurlijk steeds met je advocaat praten om hen in te huren voor meer werk.

Veelgestelde vragen

Je kan bij Jureca terecht voor al jouw juridische vragen. We werken samen met specialisten in alle domeinen die op elke vraag een goed en volledig advies kunnen geven.
Het is aan de advocaat om op basis van jouw vraag een duidelijk en compleet advies te formuleren of, indien nodig, met jou contact op te nemen om nog een aantal bijkomstige vragen te stellen.
Jureca organiseert al haar advocaten per regio, specialisatie en prijs zodat jij zelf eenvoudig jouw specialist kan kiezen! Geen idee? Dan zetten we je graag op weg met de ‘Jureca Specialist’ waarvan wij weten dat hij sterk is in de specialisatie en jou snel kan helpen met jouw vraag.
Oei! Dit zal normaal nooit het geval zijn, we doen er namelijk alles aan om jouw vraag binnen de voorgestelde termijn te laten beantwoorden. Indien dit toch niet het geval zou zijn, heb je de mogelijkheid om een andere advocaat te contacteren of kunnen storten we jouw geld onmiddellijk terug! Tot op vandaag hebben we nog niet één klacht ontvangen betreffende het geleverde advies!
De specialist zal steeds antwoorden in eigen naam, waardoor je hem snel kan bereiken indien je graag een verdere opvolging had gewenst! Het staat jou volledig vrij om dit met hem op te nemen of via Jureca op zoek te gaan naar een andere oplossing.
Uiteraard. Indien je als ondernemer bij het invullen van je vraag je BTW-nummer invult sturen we samen met het advies ook de factuur mee.
Hulp nodig?

Een team van experten staat voor u klaar.
info@jureca.be

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.