Werk

Producten rond ontslag, pensioen, belastingen, ongevallen, werkloosheid en overeenkomsten.

Juridische producten in het arbeids en sociaal zekerheidsrecht

Het arbeids en sociaal zekerheidsrecht bevat veel meer dan enkel ontslagbescherming.

Niet alleen de werknemer maar ook de werkgever heeft rechten en verplichtingen. Beide partijen hebben dan ook nood aan juridische ondersteunning. Dit kan bij het begin zijn van een arbeidscontract of bij een ontslag. Het juridisch goed nalezen van een arbeidscontract kan in de toekomst veel zekerheid bieden. Want bij een ontslag onderhandelen is nooit een goed idee. 

Werknemers zijn in het algemeen goed beschermd door de wet, waardoor de werkgevers zich goed proberen in te dekken met allerhande contracten. Jureca verzamelde verschillende arbeidsspecialisten die u kunnen helpen met alle werk gerelateerde problemen. Via bovenstaande keuzes kan je gemakkelijk navigeren naar een oplossing voor uw juridisch probleem. 

Dit zijn de 6 officiële specialisaties in het arbeidsrecht. Je kiest naargelang je probleem best een advocaat met een van onderstaande specialisaties:

  1. Directe belastingen
  2. Arbeidsrecht
  3. Sociaal zekerheidsrecht
  4. Fiscaal recht
  5. Indirecte belastingen
  6. Sociaal recht

Voor de meeste problemen binnen het arbeidsrecht hoef je niet naar de rechtbank. Vaak kan een advocaat voorkomen dat er een procedure wordt gestart. Vanuit Jureca zochten we de meest voorkomende problemen in het arbeidsrecht en zorgde voor bijpassende kant en klare oplossingen. Steeds met een vaste, transparante prijs zodat je weet waar je aan toe bent. 

Kies een van bovenstaande thema's om een oplossing voor jouw probleem te vinden!