Probleem
Oplossing
Specialist
Bestel
 
 
 
 

Advies gesprek over verkeersrecht.

Gratis

Advies gesprek over verkeersrecht.
  • Opgesteld door juridische experten
  • Levertijd: 3-5 werkdagen
  • Tevredenheidsgarantie

Korte beschrijving

Een advocaat of paralegal neemt contact met jou op en verschaft jou een kort en duidelijk antwoord op jouw juridische (verkeers)vraag.

Lees meer

Beschrijving

Een advocaat of paralegal neemt contact met jou op en legt een afspraak vast om jou vervolgens een kort en duidelijk antwoord te verschaffen op jouw juridische (verkeers)vraag. Je beschrijft bondig jouw probleem en voegt eventueel een aantal documenten (Proces-verbaal of dagvaarding) toe en wordt binnen de 48 uur opgebeld door een gespecialiseerde advocaat.

Dit is een goede oplossing wanneer je een gecompliceerde zaak hebt.

Hoe werkt het?

  1. Je beschrijft bondig jouw probleem en voegt eventueel een aantal documenten toe (Proces-verbaal of dagvaarding).
  2. Een advocaat of paralegal zal je contacteren om een aantal bijkomende vragen te stellen. 
  3. De advocaat of paralegal bezorgt je binnen de 24 uur een inschatting van jouw straf.

 

FAQ: 

 

Is het adviserend gesprek volledig gratis?

 

Het adviserend gesprek is altijd volledig gratis en draagt ook geen enkele verplichting met zich mee. Zou je na het inschattend gesprek besluiten je door Jureca te laten bijstaan in je verdediging is zelfs dit ook meestal gratis. Dit aangezien de meeste Belgen rechstbijstand hebben en indien je rechtsbijstand hebt moet je normaal nietsbetalen voor juridische kosten. Dit geldt natuurlijk enkel als de zaak voldoet aan de voorwaarden in je rechtsbijstandspolis (wat bijna altijd het geval is). Indien een zaak verloren wordt moet je natuurlijk wel opdraaien voor de eventuele boete die opgelegd werd door het gerecht. Ook zijn er bij sommige polissen grenzen aan de advocaatkosten. Indien je bij het proces over die kosten gaat, wordt de resterende kost aan je doorgerekend. Lees dus altijd grondig je polis voor je beslissingen neemt. Los van dit alles kan je bij Jureca altijd terecht om de perfecte advocaat te vinden voor jouw rechtszaak.

 

 

Welke meerwaarde brengt het adviserend gesprek mij?

 

Door een adviserend gesprek te hebben, krijg je reeds een idee van de straf waarmee je te maken zal krijgen. De omvang van de geldboete, eventueel een schorsing van het rijbewijs en dergelijke. Hierdoor kan je dan ook, indien het voordelig is, vroeger besluiten je door een advocaat te laten bijstaan die je doorheen het proces ondersteunt. Verder is er aan het adviserend gesprek geen enkele bindende voorwaarde verbonden. 

 

 

Wat als ik meer hulp nodig heb dan het adviserend gesprek?

 

Jureca staat altijd klaar om je verder te helpen, ook wanneer je extra hulp wenst. Na een adviserend gesprek is het altijd mogelijk om verder schriftelijk advies te krijgen of om nog een uitgebreidere consultatie met een advocaat te hebben. Hier hangt dan natuurlijk wel een prijs aan vast. Je kan ook altijd proberen een vraag te stellen op ons forum en op die manier een antwoord te krijgen voor een specifieke vraag.

 

Inbegrepen

  • Een consultatie naar aanleiding van een verkeersovertreding van maximum 15 minuten.
  • Privacy. Alles wat je deelt met de advocaat of jurist is uiteraard vertrouwelijk. Eens deze heeft toegestemd jou te adviseren is het beroepsgeheim automatisch van toepassing.

Niet inbegrepen

  • Extra werk of vragen voor de advocaat of jurist nadat je het mondeling advies hebt ontvangen. De meeste mensen krijgen alle antwoorden op hun vragen in het mondeling advies, al is het uiteraard mogelijk dat je bijkomende vragen zal hebben op basis van
  • Je advocaat kan steeds de bijstand weigeren wanneer deze om deontologische redenen niet aangeraden is.
Hulp nodig?

Een team van experten staat voor u klaar.
info@jureca.be

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Belgen

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Belgen

Verschillende manieren van betalen mogelijk.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.