Probleem
Oplossing
Specialist
Bestel
 
 
 
 

Inleidend gesprek rond asiel, migratie en visums.

€149.00

Inleidend gesprek rond asiel, migratie en visums.
 • Opgesteld door juridische experten
 • Vandaag besteld, morgen eerste contact
 • Niet geleverd, geld terug!

Korte beschrijving

Een advocaat legt jou uit wat je allemaal nodig hebt en aan welke voorwaarden je moet voldoen.

Details

De procedures in België hoeven niet complex te zijn, als je weet hoe zij in elkaar zitten. Er zijn bepaalde procedures die je moet volgen, specifieke documenten die je moet voorleggen en enkele voorwaarden moeten voldaan zijn. 

Dit allemaal zelf uitzoeken vraagt veel tijd en energie. Bovendien, als je het verkeerd doet wordt het des te moeilijker om het een tweede keer aan te vragen. 

Met dit inleidend gesprek krijg je een duidelijke briefing over wat je nodig hebt en hoe de aanvraag moet ingediend worden. Je kijkt samen met een advocaat of je aan alle voorwaarden voldoet, en mocht dit niet zo zijn hoe je het in orde kan brengen. 

Hoe bestel ik zo'n inleidend gesprek?

 1. Kies deze oplossing via het Jureca platform
 2. Selecteer een specialist. Je kan kiezen voor iemand uit de buurt of de Jureca specialist.
 3. Je betaalt online. Dit kan snel en eenvoudig via overschrijving, Bancontact of kredietkaart. 
 4. De advocaat zal contact met jou opnemen om een afspraak in te plannen. 
 5. Verdere afspraken of begeleiding maak je rechtstreeks met de advocaat.

Inbegrepen

 • Overlopen van de procedures
 • Overlopen van de voorwaarden
 • Overlopen van de documenten

Niet inbegrepen

 • Het indienen van de aanvraag
 • Het opstellen van het dossier

Veelgestelde vragen

Je kan bij Jureca terecht voor al jouw juridische vragen. We werken samen met specialisten in alle domeinen die op elke vraag een goed en volledig advies kunnen geven.
Het is aan de advocaat om op basis van jouw vraag een duidelijk en compleet advies te formuleren of, indien nodig, met jou contact op te nemen om nog een aantal bijkomstige vragen te stellen.
Jureca organiseert al haar advocaten per regio, specialisatie en prijs zodat jij zelf eenvoudig jouw specialist kan kiezen! Geen idee? Dan zetten we je graag op weg met de ‘Jureca Specialist’ waarvan wij weten dat hij sterk is in de specialisatie en jou snel kan helpen met jouw vraag.
Oei! Dit zal normaal nooit het geval zijn, we doen er namelijk alles aan om jouw vraag binnen de voorgestelde termijn te laten beantwoorden. Indien dit toch niet het geval zou zijn, heb je de mogelijkheid om een andere advocaat te contacteren of kunnen storten we jouw geld onmiddellijk terug! Tot op vandaag hebben we nog niet één klacht ontvangen betreffende het geleverde advies!
De specialist zal steeds antwoorden in eigen naam, waardoor je hem snel kan bereiken indien je graag een verdere opvolging had gewenst! Het staat jou volledig vrij om dit met hem op te nemen of via Jureca op zoek te gaan naar een andere oplossing.
Uiteraard. Indien je als ondernemer bij het invullen van je vraag je BTW-nummer invult sturen we samen met het advies ook de factuur mee.
Hulp nodig?

Een team van experten staat voor u klaar.
info@jureca.be

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.