Probleem
Oplossing
Specialist
Bestel
 
 
 
 

Advies over slaagkansen als verdachte

€75.00

Advies over slaagkansen als verdachte
 • Opgesteld door juridische experten
 • Vandaag besteld, morgen eerste contact
 • Niet geleverd, geld terug!

Korte beschrijving

Overleg telefonisch met een advocaat wat jouw slaagkansen zijn als je gedagvaard bent.

Details

Heb je een dagvaarding ontvangen?

Wacht dan niet met actie ondernemen. Contacteer snel een specialist ter zake zodat u samen uw verdediging kan voorbereiden. Wacht niet tot het laatste moment, een goede verdediging voorbereiden neemt tijd in beslag. Bestel dit product bij Jureca en we laten een gespecialiseerde advocaat contact met jou openemen om de dagvaarding en jouw slaagkansen te bespreken. Op basis van het gesprek nemen jullie verdere stappen samen. 

Wat is een dagvaarding?

Een dagvaarding is een deurwaardersexploot waarmee een verdachte van een strafbaar feit wordt opgeroepen om voor de rechter te verschijnen. In die dagvaarding vindt u de dag, het uur en de plaats (het adres van het gerechtsgebouw en de kamer van de rechtbank) waar u moet verschijnen, evenals de feiten die u worden ten laste gelegd. In sommige gevallen (snelrecht) gebeurt de oproeping niet met een dagvaarding, maar met een proces-verbaal. 

Het strafproces voor de rechtbank dient om vast te stellen of je als verdachte het strafbare feit al dan niet hebt gepleegd. Je hebt altijd het recht om je te laten bijstaan door een strafrechtadvocaat. Vaak heeft u ook recht op een pro deo advocaat. 

Hoe werkt dit product?

 1. Bestel dit product online
 2. Selecteer een specialist en vul al jouw gegevens in.
 3. De specialist contacteert jou om de dagvaarding te overlopen
 4. Je krijgt een inzicht in de procedure, verdediging en jouw slaagkansen
 5. Je kiest vrijblijvend of je verdere bijstand nodig hebt of niet.

Inbegrepen

 • Telefonisch overleg en advies met een expert
 • Overlopen van de dagvaarding
 • Privacy. Alles wat u bespreekt langs de telefoon met de advocaat of jurist is vertrouwelijk. Immers is de advocaat gebonden door het beroepsgeheim.

Niet inbegrepen

 • Bijstand tijdens de dagvaarding zelf
 • Schriftelijke verslagen van het gesprek

Veelgestelde vragen

Jureca organiseert al haar advocaten per regio, specialisatie en prijs zodat jij zelf eenvoudig jouw specialist kan kiezen! Geen idee? Dan zetten we je graag op weg met de ‘Jureca Specialist’ waarvan wij weten dat hij sterk is in de specialisatie en jou snel kan helpen met jouw vraag.
Oei! Dit zal normaal nooit het geval zijn, we doen er namelijk alles aan om jouw vraag binnen de voorgestelde termijn te laten beantwoorden. Indien dit toch niet het geval zou zijn, heb je de mogelijkheid om een andere advocaat te contacteren of kunnen storten we jouw geld onmiddellijk terug! Tot op vandaag hebben we nog niet één klacht ontvangen betreffende het geleverde advies!
De specialist zal steeds antwoorden in eigen naam, waardoor je hem snel kan bereiken indien je graag een verdere opvolging had gewenst! Het staat jou volledig vrij om dit met hem op te nemen of via Jureca op zoek te gaan naar een andere oplossing.
Hulp nodig?

Een team van experten staat voor u klaar.
info@jureca.be

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.