Probleem
Oplossing
Specialist
Bestel
 
 
 
 

Schriftelijk advies over overeenkomsten voor startups

€125.00

Schriftelijk advies over overeenkomsten voor startups
 • Opgesteld door juridische experten
 • Vandaag besteld, morgen eerste contact
 • Niet geleverd, geld terug!

Korte beschrijving

Een advocaat of jurist schrijft een kort en duidelijk antwoord op jouw vragen over overeenkomsten voor startups

Details

Een advocaat of jurist schrijft een kort en duidelijk antwoord op jouw juridische vraag. Je beschrijft bondig jouw probleem en voegt eventueel een aantal documenten toe, voert de betaling uit en ontvangt binnen de 48 uur een schriftelijk antwoord van een gespecialiseerde advocaat of jurist.

Dit is een goede oplossing wanneer je een specifieke juridische vraag of bezorgdheid hebt betreffende overeenkomsten voor startups.   

Hoe werkt het?

 1. Beschrijf je vraag of probleem zo duidelijk mogelijk en voeg eventueel een document of foto toe. 
 2. Je betaalt online. Dit kan snel en eenvoudig via overschrijving, Bancontact of kredietkaart.
 3. Indien nodig zal een advocaat of jurist je contacteren om een paar bijkomende vragen te stellen. 
 4. De advocaat of jurist bezorgt je het geschreven advies binnen de 2 werkdagen!  

Let op! Indien de advocaat of jurist op basis van je omschrijving van het probleem niet weet welk advies wordt verwacht, kan het advies worden geweigerd. Je krijgt in dit geval de betaalde prijs voor het product terug. Jureca zal samen met jou een andere oplossing voor je probleem zoeken.

Inbegrepen

 • Een schriftelijk advies van maximum 2 pagina’s waarop jouw advocaat of jurist naar keuze een concreet antwoord op uw vraag formuleert.
 • Antwoorden en advies. De advocaat zal de beste opties aanraden, op basis van hun ervaring in soortgelijke zaken.
 • Privacy. Alles wat u bespreekt langs de telefoon met de advocaat of jurist is vertrouwelijk. Immers is de advocaat gebonden door het beroepsgeheim.

Niet inbegrepen

 • Het nalezen van documenten. Kies een van onze andere oplossingen als je eerder op zoek bent naar een advocaat die het papierwerk kan nalezen.
 • Extra werk of vragen voor de advocaat of jurist nadat je de het geschreven advies hebt ontvangen. De meeste mensen krijgen alle antwoorden op hun vragen in het schriftelijke advies, al is het uiteraard mogelijk dat je bijkomende vragen zal hebben op basis
 • Een advocaat kan het advies weigeren om deontologische redenen. In dit geval krijgt u de prijs voor het product terugbetaald en wordt door Jureca een andere oplossing gezocht.

Veelgestelde vragen

Je kan bij Jureca terecht voor al jouw juridische vragen. We werken samen met specialisten in alle domeinen die op elke vraag een goed en volledig advies kunnen geven.
Het is aan de advocaat om op basis van jouw vraag een duidelijk en compleet advies te formuleren of, indien nodig, met jou contact op te nemen om nog een aantal bijkomstige vragen te stellen.
Jureca organiseert al haar advocaten per regio, specialisatie en prijs zodat jij zelf eenvoudig jouw specialist kan kiezen! Geen idee? Dan zetten we je graag op weg met de ‘Jureca Specialist’ waarvan wij weten dat hij sterk is in de specialisatie en jou snel kan helpen met jouw vraag.
Oei! Dit zal normaal nooit het geval zijn, we doen er namelijk alles aan om jouw vraag binnen de voorgestelde termijn te laten beantwoorden. Indien dit toch niet het geval zou zijn, heb je de mogelijkheid om een andere advocaat te contacteren of kunnen storten we jouw geld onmiddellijk terug! Tot op vandaag hebben we nog niet één klacht ontvangen betreffende het geleverde advies!
De specialist zal steeds antwoorden in eigen naam, waardoor je hem snel kan bereiken indien je graag een verdere opvolging had gewenst! Het staat jou volledig vrij om dit met hem op te nemen of via Jureca op zoek te gaan naar een andere oplossing.
Uiteraard. Indien je als ondernemer bij het invullen van je vraag je BTW-nummer invult sturen we samen met het advies ook de factuur mee.
Hulp nodig?

Een team van experten staat voor u klaar.
info@jureca.be

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.