Probleem
Oplossing
Specialist
Bestel
 
 
 
 

Juridisch advies

€149.00

Juridisch advies
  • Opgesteld door juridische experten
  • Vandaag besteld, morgen eerste contact
  • Niet geleverd, geld terug!

Korte beschrijving

Op basis van jouw situatie lijkt het ons aangewezen om een duidelijk advies te ontvangen alvorens eventuele verdere stappen te ondernemen.

Details

Klik op "Bestel nu", vul jouw gegevens in en stel jouw vraag. Wij nemen dan telefonisch contact met jou op om je situatie te bespreken. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Na het telefonisch gesprek krijg je nog een schriftelijk verslag met een duidelijk antwoord op je vragen zowel als de verdere stappen die je best kan leggen.

Betaling is 100% veilig en indien je niet tevreden bent, dan storten we jouw geld terug zonder meer vragen te stellen.

 

Inbegrepen

  • Telefonisch gesprek met onze specialist
  • Schriftelijk verslag
  • Duidelijk antwoord op jouw vragen
  • Stappenplan om het beste uit je situatie te halen
  • Niet tevreden, geld terug!

Niet inbegrepen

  • Verdere begeleiding

Veelgestelde vragen

Je kan bij Jureca terecht voor al jouw juridische vragen. We werken samen met specialisten in alle domeinen die op elke vraag een goed en volledig advies kunnen geven.
Het is aan de advocaat om op basis van jouw vraag een duidelijk en compleet advies te formuleren of, indien nodig, met jou contact op te nemen om nog een aantal bijkomstige vragen te stellen.
Jureca organiseert al haar advocaten per regio, specialisatie en prijs zodat jij zelf eenvoudig jouw specialist kan kiezen! Geen idee? Dan zetten we je graag op weg met de ‘Jureca Specialist’ waarvan wij weten dat hij sterk is in de specialisatie en jou snel kan helpen met jouw vraag.
Oei! Dit zal normaal nooit het geval zijn, we doen er namelijk alles aan om jouw vraag binnen de voorgestelde termijn te laten beantwoorden. Indien dit toch niet het geval zou zijn, heb je de mogelijkheid om een andere advocaat te contacteren of kunnen storten we jouw geld onmiddellijk terug! Tot op vandaag hebben we nog niet één klacht ontvangen betreffende het geleverde advies!
De specialist zal steeds antwoorden in eigen naam, waardoor je hem snel kan bereiken indien je graag een verdere opvolging had gewenst! Het staat jou volledig vrij om dit met hem op te nemen of via Jureca op zoek te gaan naar een andere oplossing.
De algemene regel is dat het Juridisch Advies één hoofdvraag en 1 a 2 gerelateerde nevenvragen inhoudt, doch niet verschillende juridische hoofdvragen. Een advocaat is steeds vrij om diens discretionaire bevoegdheid te bepalen welke vragen binnen de scope van het advies vallen en welke niet.
Hulp nodig?

Een team van experten staat voor u klaar.
info@jureca.be

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.