Probleem
Oplossing
Specialist
Bestel
 
 
 
 

Uitgebreid schriftelijk advies

€545.00

Uitgebreid schriftelijk advies
  • Opgesteld door juridische experten
  • Vandaag besteld, morgen eerste contact
  • Niet geleverd, geld terug!

Korte beschrijving

Een uitgebreid schriftelijk advies over het optreden tegen inbreuken van jouw intellectuele eigendomsrechten

Details

Stel je een inbreuk of schending van je intellectuele eigendomsrecht vast? Of ben je niet zeker of het een inbreuk is? Vraag ons een uitgebreid advies! 

Aangezien namaak of plagiaat van iemand zijn creatie nooit geaccepteerd kan worden, kunnen wij je helpen actie te ondernemen. 
Voor elk eigendomsrecht, of het nu een merk, een model of een patent is, geldt een andere manier van aanpak.
Daarom kan een uitgebreid advies van een specialist handig zijn zodat u zeker weet dat u het van begin af goed doet en geen tijd verspilt. 
Onze experts stellen een uitgebreid plan van aanpak voor u op om samen tegen de inbreuken op te treden. 

Bij Jureca krijg je transparante prijzen, zodat je op voorhand weet waar je aan toe bent. We werken enkel samen met gespecialiseerde advocaten, zo ben je 100% zeker van een goede bescherming. 

Inbegrepen

  • Analyse van de schending
  • Specialist buigt zich over uw zaak
  • Uitgebreid advies om actie te ondernemen
  • Verder plan van aanpak

Niet inbegrepen

  • Vordering voor de rechtbank
  • Vordering tot staking

Veelgestelde vragen

Je kan bij Jureca terecht voor al jouw juridische vragen. We werken samen met specialisten in alle domeinen die op elke vraag een goed en volledig advies kunnen geven.
Het is aan de advocaat om op basis van jouw vraag een duidelijk en compleet advies te formuleren of, indien nodig, met jou contact op te nemen om nog een aantal bijkomstige vragen te stellen.
Jureca organiseert al haar advocaten per regio, specialisatie en prijs zodat jij zelf eenvoudig jouw specialist kan kiezen! Geen idee? Dan zetten we je graag op weg met de ‘Jureca Specialist’ waarvan wij weten dat hij sterk is in de specialisatie en jou snel kan helpen met jouw vraag.
Oei! Dit zal normaal nooit het geval zijn, we doen er namelijk alles aan om jouw vraag binnen de voorgestelde termijn te laten beantwoorden. Indien dit toch niet het geval zou zijn, heb je de mogelijkheid om een andere advocaat te contacteren of kunnen storten we jouw geld onmiddellijk terug! Tot op vandaag hebben we nog niet één klacht ontvangen betreffende het geleverde advies!
De specialist zal steeds antwoorden in eigen naam, waardoor je hem snel kan bereiken indien je graag een verdere opvolging had gewenst! Het staat jou volledig vrij om dit met hem op te nemen of via Jureca op zoek te gaan naar een andere oplossing.
Uiteraard. Indien je als ondernemer bij het invullen van je vraag je BTW-nummer invult sturen we samen met het advies ook de factuur mee.
Hulp nodig?

Een team van experten staat voor u klaar.
info@jureca.be

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.