Probleem
Oplossing
Specialist
Bestel
 
 
 
 

Merkbewaking Benelux

€345.00

Merkbewaking Benelux
  • Opgesteld door juridische experten
  • Vandaag besteld, morgen eerste contact
  • Niet geleverd, geld terug!

Korte beschrijving

Bescherm je geregistreerde merk door het optimaal te laten bewaken. Zo is er controle op alle nieuwe merken die mogelijk een inbreuk maken op jouw bestaand merk. Je wilt namelijk niet dat iemand mee kan profiteren van jouw merk. Je hebt je merk laten registreren, dus kan je het beter ook optimaal laten beschermen!

Details

Voor wie is een merkbewaking interessant?

Als ondernemer bouw je lang en hard aan een bedrijfsreputatie. Jouw handelsnaam, merknaam of logo geeft identiteit aan jouw onderneming. Als je jouw handelsnaam of logo niet beschermt, dan kan iemand met al jouw harde werk gaan lopen of jouw reputatie schade berokkenen. Daarom heb je je merk laten registreren. Als je dit nog niet hebt gedaan, kan je jouw merk nog steeds laten beschermen in de Benelux, Europa of internationaal (klik hier). 

Goed. Je hebt een geregistreerd merk maar je wilt natuurlijk niet dat er nieuwe merken mee genieten van jouw reputatie en naam. Vandaar kan je een merkbescherming aanvragen. Zo kan je alle nieuwe merken laten screenen om te bepalen of deze visuele, fonetische of conceptuele gelijkenissen vertonen met jouw merk. Op deze manier kan je controleren en eventueel een oppositie indienen tegen plagiaat. 

Welke voordelen biedt een merkbewaking?

  1. Als houder van een geregistreerd merk krijg je het alleenrecht om jouw merk te gebruiken. 
  2. Laat andere merken dan ook controleren op eventuele inbreuken op jouw geregistreerd merk.
  3. Jouw merk wordt zo nog beter beschermd tegen misbruik of het niet toegestane gebruik van jouw merk.
  4. Indien een inbreukmakend merk wordt vastgesteld word je gecontacteerd om verder actie te ondernemen.
  5. Een geregistreerd merk straalt professionaliteit uit en geeft vertrouwen aan je klanten, controleer dan best ook op eventuele inbreukmakers.

Wat zijn jouw alternatieven?

  1. Laat anderen niet mee profiteren van de waarde die jij aan je handelsmerk hebt gegeven.
  2. Het registreren van je merk voorkomt merkenfraude en namaak. Bescherm je merk door registratie, zo kan je aantonen dat jij het originele merk bezit en geen namaak. Laat je merk na registratie bewaken tegen inbreuken. 

Waarom kiezen voor Jureca?

Je krijgt bij ons transparante prijzen, zodat je op voorhand weet waar je aan toe bent. We werken enkel samen met specialisten, zo ben je 100% zeker van een goede bescherming. 

Om jouw merknaam te bewaken kies je eerst een geografische regio, wij doen de rest. Je kan kiezen tussen de Benelux, Europa of internationaal. Dit product is voor de Benelux en is geldig gedurende 1 jaar merkbewaking.

Inbegrepen

  • Analyseren aanvraag en merk
  • Onbeperkt aantal classificaties
  • Controle binnen de Benelux
  • Bericht bij een vastgestelde inbreuk
  • Gedurende 1 jaar

Niet inbegrepen

  • Advies en strategie bij vastgestelde namaak
  • Behandeling namaakprocedure

Veelgestelde vragen

Je kan bij Jureca terecht voor al jouw juridische vragen. We werken samen met specialisten in alle domeinen die op elke vraag een goed en volledig advies kunnen geven.
Het is aan de advocaat om op basis van jouw vraag een duidelijk en compleet advies te formuleren of, indien nodig, met jou contact op te nemen om nog een aantal bijkomstige vragen te stellen.
Jureca organiseert al haar advocaten per regio, specialisatie en prijs zodat jij zelf eenvoudig jouw specialist kan kiezen! Geen idee? Dan zetten we je graag op weg met de ‘Jureca Specialist’ waarvan wij weten dat hij sterk is in de specialisatie en jou snel kan helpen met jouw vraag.
Oei! Dit zal normaal nooit het geval zijn, we doen er namelijk alles aan om jouw vraag binnen de voorgestelde termijn te laten beantwoorden. Indien dit toch niet het geval zou zijn, heb je de mogelijkheid om een andere advocaat te contacteren of kunnen storten we jouw geld onmiddellijk terug! Tot op vandaag hebben we nog niet één klacht ontvangen betreffende het geleverde advies!
De specialist zal steeds antwoorden in eigen naam, waardoor je hem snel kan bereiken indien je graag een verdere opvolging had gewenst! Het staat jou volledig vrij om dit met hem op te nemen of via Jureca op zoek te gaan naar een andere oplossing.
Uiteraard. Indien je als ondernemer bij het invullen van je vraag je BTW-nummer invult sturen we samen met het advies ook de factuur mee.
Hulp nodig?

Een team van experten staat voor u klaar.
info@jureca.be

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.