Probleem
Oplossing
Specialist
Bestel
 
 
 
 

Merk beschermen en registreren (internationaal)

Gratis

Merk beschermen en registreren (internationaal)
 • Opgesteld door juridische experten
 • Vandaag besteld, morgen eerste contact
 • Niet geleverd, geld terug!

Korte beschrijving

Laat je merk, (handels)naam, logo, ... registreren en hou zo het alleenrecht recht om jouw merk te gebruiken. Zo geef je anderen niet de kans om mee te genieten van jouw reputatie. Toon aan dat jouw merk origineel is en geef het nog extra waarde door het te beschermen via het depot. Bovendien bewaken wij je merk nog 6 maanden na registratie, zo heeft niemand de kans om je ongezien na te apen!

Details

Voor wie is de inschrijving als merk interessant?

Als ondernemer bouw je lang en hard aan een bedrijfsreputatie. Jouw handelsnaam, merknaam of logo geeft identiteit aan jouw onderneming. Als je jouw handelsnaam of logo niet beschermt, dan kan iemand met al jouw harde werk gaan lopen of jouw reputatie schade berokkenen. Geen wenselijke situatie. Gelukkig kan je jouw merk (laten) registreren en beschermen.

Welke voordelen biedt een merkregistratie?

 1. Als houder van een geregistreerd merk krijg je het alleenrecht om jouw merk te gebruiken. 
 2. Jouw merk wordt zo beschermd tegen misbruik of het niet toegestane gebruik van jouw merk.
 3. Je verhoogt de waarde van jouw merk omdat het geregistreerd is. Je kan bovendien jouw merk verkopen of in licentie geven. 
 4. Een geregistreerd merk straalt professionaliteit uit en geeft vertrouwen aan je klanten.

Wat zijn jouw alternatieven?

 1. Laat anderen niet mee profiteren van de waarde die jij aan je handelsmerk hebt gegeven.
 2. Het registreren van je merk voorkomt merkenfraude en namaak. Bescherm je merk door registratie, zo kan je aantonen dat jij het originele merk bezit en geen namaak. 

Waarom kiezen voor Jureca?

Je krijgt bij ons transparante prijzen, zodat je op voorhand weet waar je aan toe bent. We werken enkel met specialisten, zo ben je 100% zeker van een goede bescherming. 

Om jouw merknaam te beschermen kies je eerst een geografische regio, wij doen de rest. Je kan kiezen tussen de Benelux, Europa of internationaal. Dit product is voor de internationale bescherming.
De prijs voor jouw merk internationaal te laten beschermen is afhankelijk van je aanvraag. 

Je kan jouw merknaam ook zelf deponeren bij WIPO, voluit World Intellectual Property Organization. Zij regelen wereldwijd alle registraties binnen 119 landen. 

Wacht niet, hoe eerder je erbij bent hoe beter.

Inbegrepen

 • Basis taks
 • 10 jaar geldig
 • 2 klassen
 • 6 maand merkbewaking
 • Internationale bescherming

Niet inbegrepen

 • Merkonderzoek

Veelgestelde vragen

Je kan bij Jureca terecht voor al jouw juridische vragen. We werken samen met specialisten in alle domeinen die op elke vraag een goed en volledig advies kunnen geven.
Het is aan de advocaat om op basis van jouw vraag een duidelijk en compleet advies te formuleren of, indien nodig, met jou contact op te nemen om nog een aantal bijkomstige vragen te stellen.
Jureca organiseert al haar advocaten per regio, specialisatie en prijs zodat jij zelf eenvoudig jouw specialist kan kiezen! Geen idee? Dan zetten we je graag op weg met de ‘Jureca Specialist’ waarvan wij weten dat hij sterk is in de specialisatie en jou snel kan helpen met jouw vraag.
Oei! Dit zal normaal nooit het geval zijn, we doen er namelijk alles aan om jouw vraag binnen de voorgestelde termijn te laten beantwoorden. Indien dit toch niet het geval zou zijn, heb je de mogelijkheid om een andere advocaat te contacteren of kunnen storten we jouw geld onmiddellijk terug! Tot op vandaag hebben we nog niet één klacht ontvangen betreffende het geleverde advies!
De specialist zal steeds antwoorden in eigen naam, waardoor je hem snel kan bereiken indien je graag een verdere opvolging had gewenst! Het staat jou volledig vrij om dit met hem op te nemen of via Jureca op zoek te gaan naar een andere oplossing.
Uiteraard. Indien je als ondernemer bij het invullen van je vraag je BTW-nummer invult sturen we samen met het advies ook de factuur mee.
Hulp nodig?

Een team van experten staat voor u klaar.
info@jureca.be

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.