Probleem
Oplossing
Specialist
Bestel
 
 
 
 
Partners Belfius Flanders The Birdhouse

De voorbije 7 dagen vonden reeds 1360 personen een juridische oplossing dankzij Jureca!

Welkom bij Jureca.

Wij helpen jou met het vinden van de juiste juridische oplossing. Jureca is een online juridisch platform dat samenwerkt met advocaten vanover gans België. We ontwikkelden dit platform om transparant de verschillende oplossingen voor vaak voorkomende problemen voor te leggen.

Wat zijn de voordelen van Jureca?
Jureca heeft 3 grote voordelen.

Goede juridische bijstand is goud waard, en de goedkoopste adviezen zijn niet altijd de beste. Jureca kan beide aanbieden. Wij gingen voor jou op zoek naar de meest efficiënte advocaten en de meest innovatieve oplossingen. Hierdoor ben je zeker dat je nooit meer teveel betaald om jouw probleem op te lossen.

Je verliest met Jureca geen tijd meer. Je kan alles online bekijken, vergelijken en bestellen. Hierdoor bespaar je jezelf een pak wacht en reistijd!

Normaal gezien betaal je een advocaat per uur voor jouw bijstand. Je weet hierdoor vaak niet waar je zal eindigen. Jureca zorgde voor verschillende prijsopties, zodat je kan kiezen en vergelijken. Soms heb je maatwerk nodig, maar vaak kan het ook sneller aan een vaste prijs!

Wat is het verhaal achter Jureca?

Jureca wilt goede jurdische bijstand mogelijk maken voor iedereen. Er zijn veel menesen die goede hulp nodig hebben, maar die deze niet inwinnen omdat de stap naar een advocaat vaak te groot en onzeker is. Dankzij ons transparant platform willen we deze stap verkleinen, zodat iedereen de bijstand krijgt waar hij nood aan heeft.

Wat maat Jureca uniek?

Nergens in België vind je een platform dat de omvang heeft als Jureca. Er bestaan kleine niche websites die heel goed zijn in 1 specifiek probleem op te lossen. Maar nergens zijn er zoveel problemen in kaart gebracht én opgelost. Bij Jureca ben je steeds zeker dat je de beste oplossingen voorgesteld krijgt en dat je met de meest bekwame advocaten of specialisten werkt. Deze service krijg je nergens anders. 

Hoe werkt Jureca?

Jureca is heel transparant en gebruiksvriendelijk opgesteld. Jij hebt de controle en kan alle facetten vergelijken en controleren. Wij helpen je natuurlijk met een keuze maken als je dit wilt. Je start met onze flow en selecteert je probleem. Hierna vergelijk je de mogelijke oplossingen en aanbieders. Je kan dan gemakkelijk online bestellen en betalen – waarna wij direct aan de slag gaan om jouw probleem op te lossen. 

Wat mag ik verwachten van Jureca?

Van Jureca mag je verwachten dat je de beste oplossing zal vinden voor jouw probleem en dat je hiervoor nooit teveel zal betalen. 

Wie zijn de partners van Jureca?

Jureca werkt samen met Belfius om al haar startende ondernemers te voorzien van degelijke juridische adviezen en contracten. Daarnaast biedt Jureca aan meer dan 100.000 werknemers verschillende voordelen om juridische oplossingen via het platform te bestellen. Het vlaams agentschap voor innoveren en ondernemen ondersteunt de missie van Jureca met een ontwikkelingsubsidie. 

Voor welke problemen kan ik bij Jureca terecht?

We proberen voor elk probleem een oplossing te voorzien. Er zijn natuurlijk wel een pak juridische problemen die kunnen voorkomen. Als jouw probleem nog niet beschreven is kan je via deze pagina jouw probleem omschrijven. We zoeken dan samen naar de beste oplossing. 

Wat is het verschil tussen Jureca en een advocaat?

Bij Jureca kan je voor alle problemen terecht en kan je prijzen en oplossingen vergelijken. Bij een advocaat kan dit niet. 

Hoe start ik met Jureca?

Start met jouw probleem te zoeken via deze link! De volgende stappen staan gemakkelijk uitgelegd. 

Gegarandeerd tevreden

Alle advocaten op Jureca zijn geverifieerd.

100% veilig

Uw persoonlijke informatie is geëncrypteerd zodat uw gegevens confidentieel en veilig zijn.