Telefonisch juridisch advies over woninghuur en de huurovereenkomst

Telefonisch juridisch advies over woninghuur en de huurovereenkomst

€35.00

 • Opgesteld door juridische experten
 • Vandaag besteld, morgen eerste contact
 • Niet geleverd, geld terug!

Korte beschrijving

Een specialist neemt telefonisch contact met je op en verschaft een kort en duidelijk antwoord op jouw vraag over het huurcontract

Details

Een advocaat of jurist neemt contact met je op en verschaft je een kort en duidelijk antwoord op jouw vragen. Je beschrijft bondig jouw probleem en wordt binnen de 48 uur opgebeld door de gekozen specialist.

Dit is een goede oplossing wanneer je algemene vragen of bezorgdheden hebt over een huur-verhuurovereenkomst en op zoek bent naar een eerste sturend advies.  

Hoe werkt het?

 1. Je beschrijft jouw probleem en betaalt online. Houd in gedachten; de advocaat of jurist dient aan de hand van jouw beschrijving, een advies te geven.
 2. Een advocaat of jurist contacteert u op het door u aangegeven tijdstip.
 3. U kan al uw vragen stellen en advies krijgen tijdens het gesprek dat ongeveer 20 minuten duurt.

Let op! Indien de advocaat of jurist op basis van je omschrijving van het probleem niet weet welk advies wordt verwacht, kan het advies worden geweigerd. Je krijgt in dit geval de betaalde prijs voor het product terug. Jureca zal samen met jou een andere oplossing voor je probleem zoeken.

Inbegrepen

 • Een 20 minuten durende telefoongesprek met een advocaat of jurist. Meestal is 20 minuten ruim voldoende, als het iets langer duurt kan het natuurlijk geen kwaad.
 • Antwoorden en advies. De advocaat zal de beste opties aanraden, op basis van hun ervaring soortgelijke zaken.
 • Privacy. Alles wat u bespreekt langs de telefoon met de advocaat of jurist is vertrouwelijk. Immers is de advocaat gebonden door het beroepsgeheim.
 • Een advocaat kan het advies weigeren om deontologische redenen. In dit geval krijgt u de prijs voor het product terugbetaald en wordt door Jureca een andere oplossing gezocht.

Niet inbegrepen

 • Het nalezen van documenten. Kies een van onze documenten diensten als u op zoek bent naar een advocaat die het papierwerk kan nalezen.
 • Extra werk voor de advocaat of jurist na het telefoongesprek van 20 minuten. De meeste mensen krijgen alle antwoorden tijdens het gesprek, maar je kan natuurlijk steeds met je advocaat afspreken om samen verder te gaan.
Hulp nodig?

Een team van experten staat voor u klaar.
info@jureca.be

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.