Probleem
Oplossing
Specialist
Bestel
 
 
 
 

Klacht bij onderzoeksrechter

€500.00

Klacht bij onderzoeksrechter
  • Opgesteld door juridische experten
  • Levertijd: 3-5 werkdagen
  • Tevredenheidsgarantie

Korte beschrijving

Laat pesten niet ongestraft voorbij gaan! Pesten is een misdrijf en kan niet getolereerd worden. Ben je slachtoffer van pestgedrag en zijn er voldoende bezwaren en bewijzen tegen de dader? Dien dan een klacht in bij de onderzoeksrechter en laat je bijstaan door een specialist.

Lees meer

Ben je het pestgedrag zo beu? Laat het niet ongemerkt voorbijgaan. Laat je als slachtoffer horen, pesten wordt namelijk strafrechtelijk bestraft! 

Verzamel zoveel mogelijk bewijzen van het pestgedrag: 

- Noteer alle gebeurtenissen in detail op. Wees objectief en wees eerlijk (ook over je eigen gedrag)

- Verzamel bewijzen van de pesterijen: film het, hou berichten bij, verzamel getuigenissen, neem foto's, ... 

- Wordt je gediscrimineerd omwille van je sekssuele geaardheid, nationaliteit, huidskleur, handicap, .. Verzamel zoveel mogelijk informatie over je buren en noteer hun woorden zo gedetailleerd mogelijk. 

Via de onderzoeksrechter wordt een onderzoek gestart naar het pestgedrag. Zo wordt er nagegaan of er voldoende bezwaren en bewijzen zijn tegen de persoon tegen wie er een klacht is neergelegd. Pas op! Dit is niet zonder risico. Indien de raadkamer oordeelt dat de bezwaren niet volstaan dan wordt degene die een klacht heeft ingediend veroordeeld tot het betalen van de gerechtskosten.

Wees dus zeker van je stuk, maar laat je niet afschrikken. Pesten kan niet getoleerd worden, laat je bijstaan door een advocaat om klacht in te dienen of vraag eerst advies bij een advocaat. 

Bij Jureca geven we transparante prijzen. Je betaalt dus nooit te veel voor een specialist. 

Inbegrepen

  • Een inleidend (telefonisch) gesprek van 15 min
  • Antwoorden en advies. De advocaat zal de beste opties aanraden, op basis van hun ervaring in soortgelijke zaken.
  • Opstellen onderzoeksdossier en verzamelde bewijzen
  • Privacy. Alles wat u bespreekt langs de telefoon met de advocaat of jurist is vertrouwelijk. Immers is de advocaat gebonden door het beroepsgeheim.

Niet inbegrepen

  • Garantie dat de raadkamer je bewijzen onvoldoende verklaart
  • Een advocaat kan het advies weigeren om deontologische redenen. In dit geval krijgt u de prijs voor het product terugbetaald en wordt door Jureca een andere oplossing gezocht.

Veelgestelde vragen

Je kan bij Jureca terecht voor al jouw juridische vragen. We werken samen met specialisten in alle domeinen die op elke vraag een goed en volledig advies kunnen geven.
Het is aan de advocaat om op basis van jouw vraag een duidelijk en compleet advies te formuleren of, indien nodig, met jou contact op te nemen om nog een aantal bijkomstige vragen te stellen.
Jureca organiseert al haar advocaten per regio, specialisatie en prijs zodat jij zelf eenvoudig jouw specialist kan kiezen! Geen idee? Dan zetten we je graag op weg met de ‘Jureca Specialist’ waarvan wij weten dat hij sterk is in de specialisatie en jou snel kan helpen met jouw vraag.
Oei! Dit zal normaal nooit het geval zijn, we doen er namelijk alles aan om jouw vraag binnen de voorgestelde termijn te laten beantwoorden. Indien dit toch niet het geval zou zijn, heb je de mogelijkheid om een andere advocaat te contacteren of kunnen storten we jouw geld onmiddellijk terug! Tot op vandaag hebben we nog niet één klacht ontvangen betreffende het geleverde advies!
De specialist zal steeds antwoorden in eigen naam, waardoor je hem snel kan bereiken indien je graag een verdere opvolging had gewenst! Het staat jou volledig vrij om dit met hem op te nemen of via Jureca op zoek te gaan naar een andere oplossing.
Uiteraard. Indien je als ondernemer bij het invullen van je vraag je BTW-nummer invult sturen we samen met het advies ook de factuur mee.
Hulp nodig?

Een team van experten staat voor u klaar.
info@jureca.be

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Belgen

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Belgen

Verschillende manieren van betalen mogelijk.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.