Probleem
Oplossing
Specialist
Bestel
 
 
 
 

Ingebrekestelling voor geleden schade

€75.00

Ingebrekestelling voor geleden schade
 • Opgesteld door juridische experten
 • Levertijd: 3-5 werkdagen
 • Tevredenheidsgarantie

Korte beschrijving

Dit is een officiële brief waarin je verzoekt om binnen een bepaalde termijn de schade te vergoeden.

Lees meer

Uw voordeel

De kans is groot dat de schade veroorzaker overgaat tot het verrichten van de prestaties wanneer hij een dwingende officiële brief of ingebrekestelling ontvangt. Op deze manier weet hij namelijk dat het menens is en je bereid bent verdere stappen te ondernemen. 

Een geslaagde ingebrekestelling is een goedkope manier om schot in de zaak te krijgen en de schade buiten gerechtelijke weg recht te zetten. 

Hoe werkt het?

 1. Beschrijf de schade zo duidelijk mogelijk.
 2. Je betaald online. Dit kan snel en eenvoudig via overschrijving, Bancontact of kredietkaart.
 3. De advocaat of jurist contacteert jou voor het inleidende gesprek.
 4. Hierna ontvang je een overeenkomst voor de jobstudent binnen de 2 werkdagen!  

Inbegrepen

 • Een inleidend telefonisch gesprek van ongeveer 15 minuten
 • Het opmaken van de ingebrekestelling
 • Privacy. Alles wat u bespreekt langs de telefoon met de advocaat is vertrouwelijk. Eens deze heeft toegestemd u te adviseren is het beroepsgeheim automatisch van toepassing.

Niet inbegrepen

 • Bijkomend advies of bemiddeling
 • Vaststelling ter plaatse van de schade

Veelgestelde vragen

Je kan bij Jureca terecht voor al jouw juridische vragen. We werken samen met specialisten in alle domeinen die op elke vraag een goed en volledig advies kunnen geven.
Het is aan de advocaat om op basis van jouw vraag een duidelijk en compleet advies te formuleren of, indien nodig, met jou contact op te nemen om nog een aantal bijkomstige vragen te stellen.
Jureca organiseert al haar advocaten per regio, specialisatie en prijs zodat jij zelf eenvoudig jouw specialist kan kiezen! Geen idee? Dan zetten we je graag op weg met de ‘Jureca Specialist’ waarvan wij weten dat hij sterk is in de specialisatie en jou snel kan helpen met jouw vraag.
Oei! Dit zal normaal nooit het geval zijn, we doen er namelijk alles aan om jouw vraag binnen de voorgestelde termijn te laten beantwoorden. Indien dit toch niet het geval zou zijn, heb je de mogelijkheid om een andere advocaat te contacteren of kunnen storten we jouw geld onmiddellijk terug! Tot op vandaag hebben we nog niet één klacht ontvangen betreffende het geleverde advies!
De specialist zal steeds antwoorden in eigen naam, waardoor je hem snel kan bereiken indien je graag een verdere opvolging had gewenst! Het staat jou volledig vrij om dit met hem op te nemen of via Jureca op zoek te gaan naar een andere oplossing.
Uiteraard. Indien je als ondernemer bij het invullen van je vraag je BTW-nummer invult sturen we samen met het advies ook de factuur mee.
Hulp nodig?

Een team van experten staat voor u klaar.
info@jureca.be

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Belgen

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Belgen

Verschillende manieren van betalen mogelijk.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.