Advies gesprek over verkeersrecht.

Advies gesprek over verkeersrecht.

€50.00

 • Opgesteld door juridische experten
 • Vandaag besteld, morgen eerste contact
 • Niet geleverd, geld terug!

Een advocaat of paralegal neemt contact met jou op en verschaft jou een kort en duidelijk antwoord op jouw juridische (verkeers)vraag.

Details

Beschrijving

Een advocaat of paralegal neemt contact met jou op en verschaft jou een kort en duidelijk antwoord op jouw juridische (verkeers)vraag. Je beschrijft bondig jouw probleem en voegt eventueel een aantal documenten (Proces-verbaal of dagvaarding) toe en wordt binnen de 48 uur opgebeld door een gespecialiseerde advocaat.

Dit is een goede oplossing wanneer je vragen hebt over verkeerszaken.

Hoe werkt het?

 1. Je beschrijft bondig jouw probleem en voegt eventueel een aantal documenten toe (Proces-verbaal of dagvaarding). (Let op: hoe gedetailleerder de vraag, hoe specifieker de advocaat jou van een antwoord kan voorzien)
 2. Een advocaat of paralegal zal je contacteren om een aantal bijkomende vragen te stellen. 
 3. De advocaat bezorgt je binnen de 48 uur een bondig en kwaliteitsvol advies.

Inbegrepen

 • Een mondeling advies naar aanleiding van een verkeersovertreding van maximum 15 minuten waarop jouw advocaat naar keuze een concreet antwoord op uw vraag formuleert.
 • Privacy. Alles wat je deelt met de advocaat of jurist is uiteraard vertrouwelijk. Eens deze heeft toegestemd jou te adviseren is het beroepsgeheim automatisch van toepassing.

Niet inbegrepen

 • Een schriftelijk advies. Het advies wordt mondeling verstrekt. Kies een andere oplossing als je eerder op zoek bent naar een schriftelijk advies.
 • Je advocaat kan steeds de bijstand weigeren wanneer deze om deontologische redenen niet aangeraden is.
 • Extra werk of vragen voor de advocaat of jurist nadat je de het mondeling advies hebt ontvangen. De meeste mensen krijgen alle antwoorden op hun vragen in het mondeling advies, al is het uiteraard mogelijk dat je bijkomende vragen zal hebben op basis van
Hulp nodig?

Een team van experten staat voor u klaar.
info@jureca.be

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Vlamingen.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.