Probleem
Oplossing
Specialist
Bestel
 
 
 
 

Bijstand bij een dagvaarding voor het strafrecht

€149.00

Bijstand bij een dagvaarding voor het strafrecht
 • Opgesteld door juridische experten
 • Levertijd: 3-5 werkdagen
 • Tevredenheidsgarantie

Korte beschrijving

Een advocaat staat jou bij in de rechtbank als je gedagvaard bent voor een misdaad of misdrijf

Lees meer

Heb je een dagvaarding ontvangen? Wacht dan niet met actie ondernemen. Contacteer snel een specialist ter zake zodat u samen uw verdediging kan voorbereiden. Wacht niet tot het laatste moment, een goede verdediging voorbereiden neemt tijd in beslag. Bestel dit product bij Jureca en we brengen je in contact met een gespecialiseerde advocaat die jouw zaak zal verdedigen voor de rechtbank. Het doel van de verdediging is uiteraard om jouw onschuld te bewijzen of om een zo min mogelijk straf te bekomen.

Wat is een dagvaarding?
Een dagvaarding is een deurwaardersexploot waarmee een verdachte van een strafbaar feit wordt opgeroepen om voor de rechter te verschijnen. In die dagvaarding vindt u de dag, het uur en de plaats (het adres van het gerechtsgebouw en de kamer van de rechtbank) waar u moet verschijnen, evenals de feiten die u worden ten laste gelegd. In sommige gevallen (snelrecht) gebeurt de oproeping niet met een dagvaarding, maar met een proces-verbaal. 

Het strafproces voor de rechtbank dient om vast te stellen of je als verdachte het strafbare feit al dan niet hebt gepleegd. Je hebt altijd het recht om je te laten bijstaan door een strafrechtadvocaat. Vaak heeft u ook recht op een pro deo advocaat. 

 

Hoe werkt dit product?

 1. Bestel dit product online
 2. Selecteer een specialist en vul al jouw gegevens in.
 3. De specialist contacteert jou om verdere afspraken te maken.
 4. De advocaat ligt jou in over de tarieven en kost van de procedure.
 5. Je kiest vrijblijvend of je verder wilt samenwerken of niet.
 6. Je betaald achteraf rechtstreeks aan de advocaat.

Inbegrepen

 • Telefonisch overleg en advies met een expert
 • Overlopen van de dagvaarding
 • Bijstand tijdens de dagvaarding zelf
 • Privacy. Alles wat u bespreekt langs de telefoon met de advocaat of jurist is vertrouwelijk. Immers is de advocaat gebonden door het beroepsgeheim.

Niet inbegrepen

 • Verzet, beroep of cassatie.

Veelgestelde vragen

Jureca organiseert al haar advocaten per regio, specialisatie en prijs zodat jij zelf eenvoudig jouw specialist kan kiezen! Geen idee? Dan zetten we je graag op weg met de ‘Jureca Specialist’ waarvan wij weten dat hij sterk is in de specialisatie en jou snel kan helpen met jouw vraag.
Oei! Dit zal normaal nooit het geval zijn, we doen er namelijk alles aan om jouw vraag binnen de voorgestelde termijn te laten beantwoorden. Indien dit toch niet het geval zou zijn, heb je de mogelijkheid om een andere advocaat te contacteren of kunnen storten we jouw geld onmiddellijk terug! Tot op vandaag hebben we nog niet één klacht ontvangen betreffende het geleverde advies!
De specialist zal steeds antwoorden in eigen naam, waardoor je hem snel kan bereiken indien je graag een verdere opvolging had gewenst! Het staat jou volledig vrij om dit met hem op te nemen of via Jureca op zoek te gaan naar een andere oplossing.
Hulp nodig?

Een team van experten staat voor u klaar.
info@jureca.be

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Belgen

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Belgen

Verschillende manieren van betalen mogelijk.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.