Probleem
Oplossing
Specialist
Bestel
 
 
 
 

Samenwerkingsovereenkomst

€280.00

Samenwerkingsovereenkomst
 • Opgesteld door juridische experten
 • Levertijd: 3-5 werkdagen
 • Tevredenheidsgarantie

Korte beschrijving

Een samenwerkingsovereenkomst is een contract verschillende partijen waarin duidelijk de afspraken zijn opgenomen i.v.m. de samenwerking.

Lees meer

Bij een samenwerking tussen twee of meer partijen kunnen er steeds discussies optreden. Om onduidelijkheden te vermijden is het aangeraden om duidelijke afspraken op te stellen in een samenwerkingsovereenkomst. 

Je kan ook een samenwerkingsovereenkomst laten opstellen indien je met freelancers werkt. 
Hierin kan je bijvoorbeeld ook opnemen dat alle auteursrechten of andere intellectuele eigendomsrechten worden overgedragen. 
Een samenwerkingsovereenkomst mét overdracht auteursrechten op maat gemaakt komt bij Jureca op 350 € (excl. btw). 

Wat is jouw voordeel?

Als er discussie is, hebt u een getekend document om op terug te vallen. Bij een samenwerkingsovereenkomst is het van belang om de concrete afspraken vast te leggen, bijvoorbeeld over de vergoeding, de intellectuele eigendomsrechten, hoe het einde van de samenwerking zal verlopen, ... 

Hoe werkt het?

 1. Geef wat meer informatie over de samenwerking en de afspraken.
 2. Je betaalt online. Dit kan snel en eenvoudig via overschrijving, Bancontact of kredietkaart.
 3. De advocaat of jurist contacteert jou voor het inleidende gesprek.
 4. Hierna ontvang je de samenwerkingsovereenkomst binnen de 2 werkdagen. 

Inbegrepen

 • Inleidend telefonisch gesprek (15 min)
 • Overeenkomst op maat
 • Correctierondes

Niet inbegrepen

 • Onderhandelingen
 • Bemiddeling

Veelgestelde vragen

Je kan bij Jureca terecht voor al jouw juridische vragen. We werken samen met specialisten in alle domeinen die op elke vraag een goed en volledig advies kunnen geven.
Het is aan de advocaat om op basis van jouw vraag een duidelijk en compleet advies te formuleren of, indien nodig, met jou contact op te nemen om nog een aantal bijkomstige vragen te stellen.
Jureca organiseert al haar advocaten per regio, specialisatie en prijs zodat jij zelf eenvoudig jouw specialist kan kiezen! Geen idee? Dan zetten we je graag op weg met de ‘Jureca Specialist’ waarvan wij weten dat hij sterk is in de specialisatie en jou snel kan helpen met jouw vraag.
Oei! Dit zal normaal nooit het geval zijn, we doen er namelijk alles aan om jouw vraag binnen de voorgestelde termijn te laten beantwoorden. Indien dit toch niet het geval zou zijn, heb je de mogelijkheid om een andere advocaat te contacteren of kunnen storten we jouw geld onmiddellijk terug! Tot op vandaag hebben we nog niet één klacht ontvangen betreffende het geleverde advies!
De specialist zal steeds antwoorden in eigen naam, waardoor je hem snel kan bereiken indien je graag een verdere opvolging had gewenst! Het staat jou volledig vrij om dit met hem op te nemen of via Jureca op zoek te gaan naar een andere oplossing.
Uiteraard. Indien je als ondernemer bij het invullen van je vraag je BTW-nummer invult sturen we samen met het advies ook de factuur mee.
Hulp nodig?

Een team van experten staat voor u klaar.
info@jureca.be

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Belgen

Al 13 jaar vertrouwd door meer dan 85.000 Belgen

Verschillende manieren van betalen mogelijk.

Verschillende manieren van betalen mogelijk.